Muzica

#jennifer lopez #lansare album #greatest hits

Jennifer Lopez va lansa un album "Greatest Hits"

2011 a fost, fara indoiala, cel mai prolific an pentru Jennifer Lopez . Nu din punct de vedere al premiilor castigate, ci prin prisma expunerii mediatice. In prezent, J. Lo. este una dintre cele mai titrate cantarete si, pentru a profita de boom-ul de popularitate, va lansa un album " Greatest Hits ".


Informatia a fost dezvaluita de producatorul Kuk Harrel. Acesta a decarat ca lucreaza cu Jennifer Lopez la compilatie si ca rezultatul va fi unul de exceptie. Pe langa Harrel, artista va mai colabora cu producatorii de top The-Dream si Tricky Stewart.

Deocamdata acestea sunt singurele detalii despre albumul "Greatest Hits". Data de lansare si lista pieselor ce vor fi incluse pe materialul discografic vor fi anuntate in viitorul apropiat.

Jennifer Lopez a debutat in anul 1999 cu albumul "On The 6". Printre singleurile care au devenit hituri si au urcat pe primele locuri in topuri se numara "Waiting For Tonight", "If You Had My Love", "I'm Real", "All I Have", "Love Don't Cost A Thing", "Jenny From The Block" si " On The Floor ".

Jennifer Lopez - Waiting For Tonight



Sursa foto: newshopper.sulekha.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea