Muzica

#Anthony Icuagu #viral #videoclip #muzica

Imagini virale! Nu o sa-ti vina sa crezi cum s-a filmat un concurent de la "Vocea Romaniei"

Anthony Icuagu, fostul concurent de la "Vocea Romaniei", a filmat un videoclip are a devenit viral pe internet. Nimeni nu a crezut ca el este cel care canta de fapt! Vocea artistului este de-a dreptul impresionanta!

 

Inca de cand si-a facut debutul pe scena de la "Vocea Romaniei", Anthony Icuagu a demonstrat ca are toate datele pentru o cariera de succes in muzica. Acum, insa, a reusit cu adevarat sa lase pe toata lumea fara cuvinte. Totul, cu un filmulet pe care l-a facut public pe contul sau de Youtube.

Anthony a profitat de weekendul liber pe care l-a avut de curand si s-a filmat in timp ce imita patru cantarete celebre, iar ce a iesit este greu de descris in cuvinte. Nici macar cei mai apropiati prieteni nu l-au recunoscut, toti cei din jurul artistului avand un soc atunci cand s-a intors camera si au vazut despre cine este vorba.

Fie ca este vorba despre Britney Spears, Cher, Tina Turner sau Duffy, Anthony reuseste sa le imite perfect, iar imaginile vorbesc de la sine. Pana acum, putini stiau de aceasta pasiune a lui.

"Nu stiu daca as putea numi chiar actorie ceea ce fac eu aici, e mai mult o joaca, dar o joaca frumoasa. Desi, e ceva de munca, mai ales ca eu iau foarte in serios fiecare astfel de moment, ma dau in spectacol foarte asumat, sa zic asa. Recunosc, m-am distrat mai tare atunci cand le-am aratat prima data celor din jur si nimeni nu m-a crezut ca e vorba despre mine. Asa mi-a venit ideea sa fac un video in care sa intorc camera la un moment dat, sa se convinga lumea cine canta de fapt. Multi nu ma cred nici asa, zic ca am facut vreo manevra la montaj. Cred ca asta inseamna ca iese bine, nu?", a povestit Anthony, razand.

Iata videoclipul care a facut furori! Tu ce parere ai?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea