Muzica

#holograf #angela gheorghiu #trupa holograf #dan bitman

Holograf lanseaza o piesa cu Angela Gheorghiu

Trupa Holograf le pregateste fanilor o surpriza pe final de an. In curand, Dan Bittman si colegii sai vor lansa o piesa inregistrata impreuna cu celebra soprana Angela Gheorghiu .

Piesa, intitulata sugestiv "Nu mai e timp", va beneficia si de un videoclip de imagine. Cu pasiune si multa daruire, Dan Bittman si Angela Gheorghiu au pus in scena o poveste care le aminteste oamenilor sa nu uite sa se bucure de viata.

Ideea acestei colaborari s-a nascut in urma cu aproximativ doi ani, insa programul incarcat al celei mai cunoscute si apreciate soprane de origine romana a amanat concretizarea proiectului pana acum.

Intr-un interviu acordat Antenei 1, Dan Bittman a declarat ca este surprins de faptul ca Angela Gheorghiu a acceptat sa faca un duet cu Holograf , tinand cont ca ea este una dintre cele mai bune voci din lume.

Melodia "Nu mai e timp" va fi inclusa pe viitorul album Holograf, ce urmeaza sa fie lansat pe 24 februarie 2012. Discul va contine piese ritmate, cu puternice influente rock. Noul album al trupei ar putea fi denumit " Holografic Rock", dupa cum a precizat Edi Petrosel.

Sursa foto: salutmagazin.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea