Muzica

#bilet concert #sala polivalenta #culture beat #snap #No Mercy #hituri anii 90

Hiturile anilor ’90 se vor auzi live pe 21 decembrie la Sala Polivalenta

Sala Polivalenta din Bucuresti gazduieste pe 21 decembrie 2012 I Love 90's, un eveniment dedicat celor care au crescut cu muzica anilor '90. Pe scena vor urca nume reprezentative pentru acea decada a muzicii: Snap!, Culture Beat, C+C Music Factory, ICE MC, No Mercy, London Beat, Fragma si Robin S.

Afisul este completat de doua nume romanesti: trupa Animal X si Delia, fosta componenta a grupului N&D.

Evenimentul va reda perfect atmosfera de club, promit organizatorii. Vor fi amenajate mai multe baruri pentru se evita formarea cozilor, iar scena va avea un design special creat pentru acest spectacol. Se vor folosi instalatii de sunet si lumini de ultima generatie. La acestea se adauga globurile de sticla si efectele laser.

Cat costa biletele la I Love 90's

Biletele la acest eveniment pot fi achizitionate de la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", Teatrului National Bucuresti, Teatrului de Comedie Bucuresti, din magazinul Unirea - parter, statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, precum si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, myticket.ro, blt.ro, bilet.ro.

Sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

  • SUPER VIP: 350 lei
  • VIP: 200 lei
  • Categoria I: 175 lei
  • Categoria a II-a: 100 lei
  • Categoria a III-a: 75 lei

 

Despre artistii care vor evolua pe scena

Cei de la No Mercy sunt obisnuiti cu primele locuri ale clasementelor, printre piesele lor de rezistenta numarandu-se "Where Do You Go" si "Kiss You All Over".

Snap! este o alta trupa emblematica a anilor '90, care au cantat in tara noastra in 1992, in deschiderea primului concert sustinut de Michael Jackson in Romania.

"I've Been Thinking About You" sau "9 A.M (The Comfort Zone)" sunt melodii cu care cei de la London Beat au cucerit inimile fanilor din toata lumea.

Din Statele Unite ale Americii vine C+C Music Factory, trupa extrem de populara in urma cu aproape doua decenii cu piese ca "Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" si "Things That Make You Go Hmmm...". Tot din SUA vine si Robin S, cea pe care multi o stiu ca fiind interpreta hiturilor "Show Me Love" si "Love for Love".

O alta aparitie inedita pe scena Salii Polivalente va fi cea a trupei Culture Beat. Titulatura Culture Beat este asociata de cele mai multe ori cu piesele "Mr. Vain", "Crying in the Rain", "Got to Get It".

Sursa foto: wbur.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea