Muzica

#herbie hancock #ceremonie #premiul nobel pentru pace

Herbie Hancock - invitat de onoare la gala de decernare a Premiului Nobel pentru Pace

Herbie Hancock , unul dintre cei mai influenti muzicieni de jazz ai tuturor timpurilor, va fi invitatul de onoare al ceremoniei de decernare a Premiului Nobel pentru Pace din cadrul celei de-a 17-a editii a evenimentului ce va avea loc anul acesta pe data de 11 decembrie in Oslo, Norvegia.

Alaturi de Hancock vor mai urca si alti artisti recunoscuti la nivel international: producatorul si interpretul britanic Elvis Costello, interpreta de origine americana Colbie Caillat, trupa britanica Florence and the Machine .

Artistul va ajunge intre timp si in Romania, unde pe 29 octombrie va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul seriei de evenimente Fusion Nights.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, in Libraria Eminescu si la Sala Palatului, la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 80, 120, 160, 200, 240 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea