Muzica

#rock #festival #hendrixperience

Hendrixperience in Delta Dunarii

In perioada 17- 19 septembrie 2010, la Complexul Cormoran din Delta Dunarii are loc festivalul Hendrixperience .

Hendrixperience nu este un tribut adus exclusiv lui Jimi Hendrix, ci muzicii de valoare, indiferent ca este interpretata in maniera traditionala sau contemporana, combinata intr-un eveniment de weekend cu un cumul de experiente deosebite prin varietate si diversitate, care pornesc de la libertatea spiritului fiecaruia dintre noi si de la dorinta de a crede in valori ne-comerciale.

Cele “3 Days of Freedom” ofera sansa de a reintâlni vechi prieteni si de a face cunostinte noi, pe fondul a trei zile de concerte, workshop-uri si intâlniri informale cu muzicieni, impresari, jurnalisti si autori de carte muzicala, auditii tematice Jimi Hendrix si muzica anilor ’70. Alexandru Andries , George Baicea, Ernesto Bianchi, Relu Bitulescu, Steve Clarke, Radu Lupascu, Aurel Mitran, Catalin Rasvan si Sorin Romanescu sunt printre cei ce vor fi prezenti la prima editie a Festivalului Hendrixperience.

Unul dintre cei mai talentati chitaristi români din ultimii zece ani, George Baicea, va lansa in cadrul festivalului primul DVD romanesc de Blues: “Stealth – Made In Romania inregistrat de George Baicea Electric Blues Band.
De asemenea, in premiera est-europeana, basistul american de Jazz, Steve Clarke, isi va lansa cel mai recent album, “New Beginnings”, inregistrat in formula de trio (cu participarea speciala a chitaristilor Mike Stern si Chris Morrison).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea