Muzica

#album #trupa #album nou #green day

Green Day lucreaza la un nou album

Trupa americana a inceput sa lucreze la un nou material. Formatia a intra deja in studio pentru a compune si imprima piese noi, care vor fi incluse pe cel de-al noualea album de studio.

Confirmarea oficiala a venit chiar din partea solistului Green Day , Billy Hoe Armstrong, care a facut anuntul in urma cu doua zile, pe contul sau de Twitter.

Green Day a inclus piese noi si in cadrul concertelor sustinute in ultimele luni. Una dintre ele se numeste "Carpe Diem", iar cealalta "Amy", o compozitie scrisa in memoria cantaretei britanice Amy Winehouse.

Cel mai recent album de studio al celor de la Green Day este "21st Century Breakdown", disc lansat in urma cu trei ani. Materialul a avut parte de o buna primire din partea publicului si criticilor de specialitate, lucru care s-a reflectat si in vanzari. La nivel mondial, "21st Century Breakdown" s-a vandut in peste patru milioane de unitati.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea