Muzica

#bucuresti #gotan proiect #concert

Gotan Project, din nou in Romania

gotan Project va concerta pentru a patra oara la Bucuresti. Pe 28 februarie, la Sala Palatului, cea mai celebra trupa de electro-tango demonstreaza teoria Tango 3.0 (titlul ultimului lor album): noua muzica este vechea muzica. 

Gotan Project, trupa care a dat o noua fata tangoului, se simte la Bucuresti ca la ea acasa. "A fost dragoste la prima vedere ", spunea Christoph H. Muller anul trecut, la finalul concertului pe care grupul l-a sustinut in vara anului 2010 in Capitala.

Biletele pentru concertul Gotan Project din luna Februarie se pot achizitiona online, pe eventim.ro, sau din magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Humanitas .

In perioada 15-26 decembrie biletele vor avea preturi promotionale (96 lei, 120 lei, 152 lei, 192 lei), urmand ca dupa 27 decembrie preturile acestora sa creasca: 120 lei, 150 lei, 190 lei sau 240 lei, in functie de categorie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea