Muzica

#goran bregovic #concerte #bilete concert #concert goran bregovic

Goran Bregovic revine in Romania. Afla cat vor costa biletele!

Goran Bregovic revine in aceasta toamna in Romania, muzicianul urmand sa concerteze pe 26 octombrie pe Stadionul "Cetate" din municipiul Deva.

Potrivit declaratiilor lui Petru Marginean, primarul Devei, biletele au fost puse in vanzare la Casa de Cultura "Dragan Muntean". Vor exista doua categorii de bilete: la tribuna (45 de lei), respectiv in picioare (30 lei).

Accesul spectatorilor va fi permis incepand cu ora 17.00. In deschidere va concerta trupa Hara, Bregovic urmand sa urce pe scena in jurul orei 20.00.

Se estimeaza ca la acest eveniment vor participa circa 6.500 de spectatori. Concertul lui Goran Bregovic nu va depasi doua ore. Onorariul perceput de acesta va fi de circa 35.000 de euro.

"Consiliul Local Deva a alocat sumele necesare pentru organizarea concertului. Ne-am angajat ca suma totala sa nu depaseasca 230.000 de lei, iar 80-85%, poate chiar 100% din cheltuieli vor fi recuperate din bilete", a anuntat directorul economic al Primariei Deva, Viorica Nicula.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea