Muzica

#garbage #Caro Emerald #Romania la B'Esfest

Garbage si Caro Emerald concerteaza in Romania la B'Esfest

Garbage , Caro Emerald , Selah Sue, The Qemists, Mala Vita, Meshuggah si Obituary sunt cei mai noi nume confirmate artisti la editia din acest an a festivalului B'Estfest Summer Camp.



Festivalul va avea loc in perioada 6- 8 iulie , in locatia inaugurata vara trecuta, B’Estfest Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Garbage - una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, Caro Emerald – artista preferata a clasamentelor muzicale din 2011, Selah Sue – revelatia soul/reggae a anului trecut, The Qemists - una dintre cele mai spectaculoase trupe de drum and bass, si Mala Vita – nume reprezentativ al curentului punk balcanic, se alatura astfel lui Milow si Andy C in programul noii editii B’Estfest Summer Camp.

Iubitorii de metal extrem au si ei doua motive in plus de bucurie, Meshuggah si Obituary fiind cele mai recente confirmari pentru scena rock, dupa Kreator .

Biletele vor fi disponibile in perioada „early bird” incepand cu data de 1 februarie si pana pe 15 martie atat online pe MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului se adauga si un voucher de 10 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea