Muzica

#Cosmin Tudoran #Gabriel Maga #single #videoclip #pisici #alergie

Gabriel Maga si Cosmin Tudoran, alergici la Pisici?

Gabriel Maga (trupa Vunk) si Cosmin Tudoran (ex-Cassa Loco) declara in noul videoclip lansat ca... sunt alergici la pisici! Single-ul “Pisici” este o melodie jucausa, perfecta pentru vara!

“Initial, piesa avea cu totul alt text si a stat pe raft cam doi ani, pana sa-i gasim formula potrivita. Am plecat de la ideea aproape obsesiva a lui Cosmin de a folosi tema muzicala din filmele cu Margelatu, una dintre coloanele sonore ale copilariei noastre”, a spus Gabriel Maga.

Inspiratia le-a venit baietilor chiar de la alergia la pisici a lui Gabriel: “Cand ne-am reapucat de piesa, aveam o pisica in studio iar mie mi se declansase o cascada de stranuturi, dupa care am zis in gluma ‘Sunt alergic la pisici’, exact pe notele din refren. De acolo am lasat rimele sa ne duca unde am simtit noi ca ne reprezinta”, a explicat Maga.

Noul videoclip a fost filmat intr-o singura zi si intreaga echipa s-a distrat pe cinste. “Ne-am imprietenit cu Andra Moga care s-a ocupat de tinutele noastre, cu Toma Velio, producatorul clipului, cu regizorul Sebastian Mihailescu, dar si cu cele trei ‘pisici’, pe care le veti vedea in clip. Cei de la Commitet au gandit intreg conceptul, care a fost exact ceea ce am vrut noi sa exprimam”, a explicat Cosmin Tudoran.

Cei doi membri ai proiectului au explicat si mesajul single-ului: “Piesa se adreseaza barbatilor de varsta noastra, care se confrunta cu toate problemele legate de relatiile cu fete mult mai tinere. in fiecare dintre noi exista un animalut care este oricand gata de joaca”, au spus Maga si Tudoran.

Maga&Tudoran este un proiect “foarte ne-serios”, si isi propune piese cu mesaj ironic sau "tongue-in-cheek", cei doi membri considerandu-l supapa necesara muzicii romanesti, care “musteste de suferinta incrancenata”, dupa cum declara chiar cei doi artisti.

Urmareste aici videoclipul Maga&Tudoran – “Pisici”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea