Muzica

#concert #martisor #gabriel cotabita # cat de frumoasa esti

Gabriel Cotabita - concert special de Martisor la Palatul Copiilor

Dupa succesul repurtat in noiembrie 2010 cu concertul "Ce mai faci", Gabriel Cotabita revine in martie, la cererea publicului, cu un nou spectacol.

Intitulat sugestiv “ Cat de frumoasa esti ?”, spectacolul, ce urmeaza sa aiba loc pe 2 martie la Palatul Copiiilor, va fi dedicat reprezentantelor sexului frumos si va fi o incursiune unica printre cele mai iubite melodii din repertoriul artistului: “Noapte albastra”, “ Prima iubire si ultima”, “Te rog, domnisoara, nu pleca”, “Tu esti soare in viata mea”, “Da-mi o sansa” etc.

Gabriel Cotabita va fi acompaniat de Andrei Tudor Band si de Pinky, fetele care vor asigura partea de backing vocals a spectacolului.

Biletele vor fi puse in curand in vanzare in reteaua Vreau Bilet  - et. 2 -  Unirea shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City , Real Hypermarket Vitan, la Palatul National al Copiilor si online pe biletespectacol.ro, biletspectacol.ro, cumparbilete.ro, cumparbilet.ro, www.ticketbank.ro, totalticket.ro, spectacolebucuresti.ro si vreaubilet.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea