Muzica

FWD SHOWCASE VOL 2

FWD SHOWCASE VOL. 2 continua 3 septembrie, cu OK Corral, la daimon Concert Lounge din Bucuresti, incepand cu ora 22.00 Alaturi de OK Corral, adica Vania si Thornado, va mixa si Gojira.

OK Corral este duo-ul romanesc care a reusit sa sparga barierele internationale cu cele doua releaseuri la una dintre cele mai populare case de discuri din Germania, Great Stuff Recordings. Dupa aparitia EP-ului Planetarium, care a fost sustinut de o multime de artisti internationali, OK Corral a reprezentat Romania pe compilatia dedicata Jocurilor Olimpice de anul acesta de la Beijing, cu piesa intitulata Romania. Cei doi au mai mixat sub proiectul OK Corral la Daimon Concert Lounge in cadrul petrecerii aniversare FWD Agency .

Gojira a reusit sa capteze atentia prin diversitate, imbinand mai multe stiluri, de la breakbeat pana la techno si electro, si variind chiar spre hip-hop si rock. La premiile Nights.ro 2007 Gojira a ocupat locul 4 la categoria “Cea mai mare ascensiune”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea