Muzica

#stufstock #fanfest #rosia montana #festivaluri #mangalia #artmania #house parade #festivaluri 2011

Festivalurile de muzica ale lunii august

Esti in cautare de distractie si de muzica buna? Daca da, afla ca luna august este intesata de festivaluri dedicate iubitorilor celor Mai diverse genuri de muzica! Descopera si tu care sunt festivalurile de muzica la care poti merge si tu in luna august!



Din multitudinea de festivaluri de muzica desfasurate in orase din intreaga tara, iata-le pe cele mai importante:


1 festivalul mangalia 2011


Anul acesta, festivalul Mangalia se desfasoara in perioada 10-15 august, in portul turistic al orasului. Printre numele prezente la festival se numara Mihai Traistariu, Nico, Antonia, Radio Killer, DJ Project, Fly Project, Deepside Deejays, Fragma, Alexandra Ungureanu & Crush si multi altii.


2 Festivalul artmania 2011


Desfasurat in perioada 8-14 august in Piata Mare din Sibiu, festivalul include recitaluri din partea unor trupe ca Helloween sau Sonata Arctica . Acestea doua urmeaza sa concerteze vineri, 12 august, respectiv, sambata, 13 august. Pretul unui bilet pentru vineri si sambata este, in ambele cazuri, de 90 lei.


3 FanFest 2011, Rosia Montana


Festivalul FanFest de la Rosia Montana are loc in perioada 12-14 august 2011 si reuneste nume ca Luna Amara si Sarmalele Reci, plus o serie de alte trupe printre care se numara Adhoc, Tagma, Mojo Barrel, Aria Urbana, Junetrip sau Dusty Old Records. Pe langa concertele cu muzica de calitate, FanFest propune si alte activitati: teatru, poezie sau sport.

Daca vrei sa participi, nu uita sa iti iei cortul, sacul de dormit, haine calduroase si incaltari de ploaie!


4 Festivalul House Parade 2011


Pentru iubitorii de muzica house, in perioada 12-14 august are loc festivalul House Parade, desfasurat in Timisoara. Iata doar cateva dintre numele care si-au confirmat prezenta: dARe, C-Zar, Lexx Groove, Julianno, Leizaboy, DJ Optick sau Pagal. Distractia va avea loc pe plaja Monte Carlo, iar intrarea este de 10 lei, in fiecare dintre cele trei zile de festival.


In ceea ce priveste celelalte festivaluri ale lunii august, lista poate fi completata cu:

  • Festivalul Summer gastroRock, Braila - 11-15 august
  • Fatzada Street Fest, Brasov - 13-14 august
  • Stufstock, Vama Veche - 21-29 august - si-au anuntat participarea Iris, Negura Bunget, Alternosfera, Trooper, Byron, OCS, Travka, etc.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea