Muzica

#reguli de acces #concert #rock #guns n' roses

Fara camere foto si video la concertul Guns N' Roses

 

Pentru confortul participantilor la concertul Guns N’Roses din data de 21 septembrie si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare

Portile se deschid la ora 17.00, urmand ca Danko Jones sa urce pe scena la ora 19.00, iar Guns N’Roses la ora 20.30. 

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piata Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu masina personala, accesul se va face prin parcarea B a complexului Romexpo. 

Organizatorii au anuntat ca vor pune la dispozitia participantilor la concert locuri de parcare. Acest serviciu este cu plata, iar spatiile alocate sunt Parcarile B si C ale complexului Romexpo.

Reguli  acces

La concertul Guns N’ Roses de la Bucuresti publicul nu are voie sa vina cu:  sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare.De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, va rugam sa folositi pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Este interzis accesul cu orice tip de foto (profesionale, semi-profesionale sau ne-profesionale) si aparate de inregistrare audio -video. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi escortate din perimetrul concertului, iar imaginile sau inregistrarile obtinute vor sterse din aparat.

Publicul este rugat sa nu vinala concert cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare, pentru propria siguranta si confortul lor si a celor din jur.

Organizatorii fac un apel pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei.  

Accesul copiilor

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa

De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Pe toata durata concertului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Informatii bilete 

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor, vanzarea neautorizata sau cumpararea de la persoane neautorizate a biletelor de intrare la concert. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in locatie a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.  

De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Biletele trebuie achizitionate doar din punctele de vanzare autorizate. Biletele vor fi scanate la intrare, iar accesul va fi permis numai persoanelor care detin bilete valide.

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses se gasesc in exclusivitate in reteaua Eventim si pe eventim.ro.  Guns N’ Roses ajunge in premiera in Romania in cadrul "Chinese Democracy World Tour",  pe 21 septembrie 2010 , la Romexpo. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din muzica

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului