Muzica

# elliphant #muzica underground #party deck sound #deck sounds

Elliphant, concert in premiera la Bucuresti

Deck Sounds, cea mai noua platforma destinata muzicii live, isi deschide seria party-urilor cu unul dintre cele mai fresh nume ale undergroundului: Elliphant, pe 25 ianuarie 2014, in Atelierul de Productie!

Deck Sounds este cea mai noua platforma muzicala destinata muzicii live, prezentata de Becks si conceputa special pentru a oferi tinerilor romani acces la o serie de artisti straini care au reusit sa starneasca atentia publicului din intreaga lume si care nu ar trebui sa lipseasca in acest moment din playlist-ul celor care sunt la curent cu tot ce este nou si cool in muzica indie si electro.

Primul nume care deschide seria party-urilor Deck este Elliphant. Originara din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscuta in aprilie 2012, odata cu lansarea single-uluiTekkno Scene ce a marcat debutul sau pe scena suedeza. Stilul sau extrem de aparte, un amestec de beat-uri indraznete pe ritmuri de indie electro si dancehall pop si influente jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artisti ce intrau in playlisturile cluburilor din Marea Britanie.

In cateva luni insa piesele sale aveau sa rasune si dincolo de Ocean, odata cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records – Sony Music Entertainment. Primul single lansat in State, Music is Life, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa contagioasa castigand tot mai multi adepti.

„Uluitor” (NME), „neobisnuit de captivant” (The Guardian) sunt doar cateva dintre reactiile jurnalistilor straini care vorbesc despre „tupeul muzical” al tinerei suedeze, al carei sound „vine parca din viitor” (Pitchfork). Versuri abstracte si ritmuri nebunesti care instiga la dans, miscari senzuale si o energie molipsitoare pe scena fac din Elliphant o prezenta care creeaza dependenta.

Cu o cariera desfasurata fast forward in decurs de un an, Elliphant si-a lansat in 2013 primul album, A Good Idea, material ce include colaborari cu Diplo, Dr. Luke, Niki & The Dove, Erik Hassle si Ras Fraser Jr. De altfel, artista este considerata unul dintre cele mai reusite proiecte muzicale in care Diplo s-a implicat, fiind totodata un exponent semnificativ al muzicii suedeze, alaturi de MØ si Icona Pop.

Serile Deck vor incepe cu nume locale ce fac cinste brandului romanesc, trupe si DJ ce pot oricand sa reprezinte cu seama scena autohtona si pe alte meleaguri, daca nu au facut-o deja. Ei sunt cei care vor fi responsabili sa introduca publicul in vibe-ul Deck. Iar lor le vor urma “strainii”: indie, alternative sau electro, artistii care au reusit deja sa starneasca interesul radiourilor, organizatorilor de concerte, realizatorilor de topuri – acele nume care se  regasesc deja pe afisele marilor festivaluri.  

Party-ul ce va avea loc pe 25 ianuarie 2014, in Atelierul de Productie, reprezinta asadar debutul seriei de evenimente Deck Sounds,  care vor aduce si in cluburile bucurestene artisti internationali care  sunt deja  “the next best thing”!

Biletele pentru prima editie Deck Sounds costa 40 de lei in pre-sale si pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro. In seara evenimentului, la intrare, acestea vor fi disponibile la pretul de 50 de lei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea