Muzica

# dragoste amara # trupa zero #zero #single #videoclip #dragoste

Dragostea este amara

Desi visam la o dragoste ca in povesti, realitatea este cu totul alta. Adesea descoperim ca dragostea este amara. Iar baietii de la Trupa Zero doresc sa ne reaminteasca acest lucru.

Trupa Zero, lanseaza un nou single, intitulat “Dragoste amara”, alaturi de un videoclip inedit, in regia lui Alex Ceausu.

“Dragostea amara este ca o cafea neindulcita: ai nevoie de ea, dar nu-ti place gustul. Multi oameni se complac in relatii care nu mai merg, insa nu au curajul sa puna punct! Piesa pare sa aiba un mesaj trist, dar noi il vedem ca pe un nou inceput… al unei noi iubiri!”, a spus Alex, tobosarul trupei.

Odata cu piesa a fost lansat si videoclipul, care a fost filmat intr-un teatru din Ilfov.

Puteti urmari aici videoclipul Trupa Zero – “Dragoste amara”:

Trupa Zero, infiintata in 2006, are patru membri: Laur - voce, Papu - chitara, Vlad – bas si Alex - tobe. Formatia a ajuns in finala nationala a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusa de Marius Moga. Un an mai tarziu, piesa “Sunny Days” a ajuns in finala aceleiasi competitii, unde a ocupat locul 4. Imediat dupa lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa si-a lansat si albumul de debut, cu acelasi nume. In 2010, trupa a participat iar la Eurovision, cu "Lay Me Down".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea