Muzica

#muzica #lansare single #pariu cu viata #Dorian Popa #dorian popa cat trei

Dorian Popa, varianta 2.0: mai sexy si gata de distractie

Andrei, actorul care rupe inimi in serialul "Pariu cu viata", se lanseaza si in lumea muzicala, cu primul sau single din cariera solo, "Cat trei". 

Dorian Popa spune ca mesajul piesei compuse de John Puzzle este unul simplu si optimist: “Este bine sa iti traiesti la maximum tineretea, pentru ca anii trec si nu ti-i mai da nimeni inapoi. Cred ca toti adolescentii se vor regasi in aceasta melodie”, a spus Dorian.

Dorian a cantat deja piesa in cadrul a doua concerte solo, iar reactia publicului a fost una foarte buna: desi auzisera pentru prima data melodia, cei prezenti la spectacol au cantat la final refrenul, impreuna cu tanarul artist.

“Avand in vedere ca este primul meu single solo, am emotii foarte mari. Sper ca publicul sa aprecieze piesa. Mie imi place foarte tare, imi doresc ca fanii mei sa o aprecieze la fel de mult si sa o cant la cat mai multe concerte”, a mai spus Dorian.

Puteti asculta aici piesa Dorian – “Cat trei”, lansata impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea