Muzica

#directia 5 #concert directia 5 #album #lansare

Directia 5 a lansat albumul "Electric Love Story"

Directia 5, trupa care de mai bine de doua decenii reprezinta una dintre cele mai bune trupe pop-rock din industria muzicala romaneasca, lanseaza pe 30 octombrie un nou material discografic, intitulat "Electric Love Story".

Asa cum si-a obisnuit fanii, grupul lui Marian Ionescu isi prezinta noile piese in cadrul unui concert-eveniment. Anul acesta, Directia 5 isi da intalnire cu publicul la Sala Palatului din Capitala, de la ora 19.30. Biletele au preturi cuprinse intre 50 si 150 lei.


Iubirea, filosofia noului album Directia 5


Albumul "Electric Love Story" are ca tema principala iubirea, un sentiment pe care Directia 5 l-a exploatat din plin de-a lungul anilor. "Iubirea nu are limite, nu are prejudecati, nu are grade de comparatie. Ea exista pur si simplu, fara timp sau spatiu. Este crezul nostru si intreaga filosofie 'Electric Love Story'", povesteste Marian Ionescu.

Aparitia albumului a fost anticipata de doua single-uri. Primul dintre ele s-a numit "O fata ca ea" si a fost lansat oficial in primavara acestui an. Al doilea single care a promovat "Electric Love Story" se numeste "Ce mai faci" si a beneficiat de un videoclip filmat la Mamaia. In aceeasi statiune si in paralel cu filmarile la "Ce mai faci" Directia 5 a realizat si clipul care va ilustra piesa "Hoinar". Videoclipul urmeaza sa fie proiectat in premiera cu ocazia concertului de la Sala Palatului.


Directia 5 in haine noi


Toamna lui 2012 aduce pentru Directia 5 nu numai un album nou, ci si o componenta inedita. In luna septembrie, Toni Seicarescu, cel care-l seconda pe solistul Cristi Enache in concerte, a parasit tabara Directia 5 si a debarcat la Iris. Rolul lui Seicarescu va fi unul destul de dificil, acela de umple golul ramas in urma plecarii lui Cristi Minculescu.

La scurt timp dupa plecarea lui Toni Seicarescu, Directia 5 a anuntat pe pagina sa de Facebook numele inlocuitorului sau. Este vorba despre Costel Sandu "Damigeana", un solist scolit prin mai multe trupe de seama din rockul romanesc: Voltaj, Krypton, Quartz, Harap Alb, Act, Harap Alb, M.S.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea