Muzica

#concert #romania #Die Toten Hosen

Die Toten Hosen concerteaza pentru prima oara in Romania

Die Toten Hosen , una dintre cele mai influente trupe punk din Germania, va concerta pentru prima oara in Romania. Concertul va avea loc pe 10 august 2012, in prima zi a festivalului ARTmania, pe scena amplasata in Piata Mare din Sibiu.

Die Toten Hosen are la active un palmares impresionant dobandit in 30 de ani de experienta : 14 albume de studio, peste 1.000 de concerte si 15 milioane de albume vandute. Trupa este celebra datorita unor melodii precum "Pushed Again", "Hier Kommt Alex", "Zehn Kleine Jagermeister".

Festivalul ARTmania din acest an va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august.

Biletele si abonamentele la festival pot fi achizitionate din retelele magazinelor Diverta si Eventim si online, prin shop.artmania.ro , eventim.ro sau myticket.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea