Muzica

#Am sa fiu eu casa ta #prelungire turneu #Alexandra Usurelu #turneu

Debut cu succes pentru Alexandra Usurelu! Artista si-a prelungit turneul

Spre bucuria fanilor, Alexandra Usurelu prelungeste turneul "Am sa fiu eu casa ta" in alte patru orase ale tarii. Decizia a fost luata in urma succesului avut la nivel national cu acest turneu.

 

In cadrul concertelor, Alexandra va canta alaturi de band-ul sau extins, atat cantece de pe primul sau album, "La capatul lumii", cat si sase cantece noi de pe viitorul sau album, care urmeaza a fi lansat in toamna acestui an.

Turneul "Am sa fiu eu casa ta" a debutat pe 30 ianuarie cu doua concerte simfonice sold-out la Teatrul Naţional din Bucuresti si a continuat apoi la Iasi, Cluj-Napoca, Targoviste si Timisoara cu spectacole cu sala plina. Datorita succesului inregistrat, turneul va fi prelungit in alte patru orase dupa cum urmeaza:

Orasele in care va veni Alexandra in curand sunt:

  • Sibiu, pe 23 aprilie, Teatrul Gong
  • Piatra-Neamt, pe 25 aprilie, Teatrul Tineretului
  • Brasov, pe 26 aprilie, Sala Reduta
  • Oradea, pe 27 aprilie, Sala "Florica Ungur"

"Cantecele au o particularitate, ceea ce cant este compus tinand cont de personalitatea mea. Nu sunt scrise sa sune "ca cineva" anume. Prin muzica, eu caut mereu sa fiu aproape de oameni si de lumea lor interioara. Cred ca muzica are puterea de a-ti accesa cele mai adanci sentimente, de a lumina umbre, iar eu asta sper, ca ceea ce cant aprinde in oameni veioze de spart intunericul.", declara Alexandra Usurelu.

Cu un singur album lansat, Alexandra Usurelu confirma constant succesul la un public dornic sa vada spectacole de buna calitate, empatic la o muzica surprinzatoare si curata.

Fara artificii sau actiuni agresive de promovare, Alexandra, tanara artista indie care a readus in ultimii ani bunul simt pe scenele de concert din Romania, a reusit ceva ce poate parea, in Romania acestor ani, doar o firava speranta: sa castige aprecierea unui public ce prefera sa-si aleaga singur muzica pe care o asculta si sa-si urmeze artistii favoriti in salile de spectacol.

Albumul sau de debut, "La capatul lumii", a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania la categoriile "Cel mai bun debut", "Cel mai bun duet" si "Cel mai bun album".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea