Muzica

#johnny raducanu #A murit Johnny Raducanu #cauzele mortii lui johnny raducanu

De ce a murit Johnny Raducanu

Johnny Raducanu a murit din cauza unui stop cardiorespirator, potrivit spuselor lui Bogdan Oprita, medic-sef la SMURD . Timp de 60 de minute medicii au incercat sa-l resusciteze, insa din pacate viata jazzmanului nu a mai putut fi salvata.



"In jurul orelor 10.00 (n.r.-luni, 18 septembrie) a fost inregistrat un apel de urgenta pentru o persoana inconstienta. S-au deplasat doua echipaje la fata locului. Primul echipaj care a sosit a constatat ca este vorba de o persoana cu stop cardiorespirator. S-au inceput manevrele de resuscitare , care au fost continuate de echipajul cu medic. Dupa circa 60 de minute a trebuit, din pacate, sa fie constatat decesul pacientului, pentru că acesta nu a raspuns manevrelor de resuscitare", a declarat Oprita la Realitatea TV.

In ultima vreme, starea sanatatii lui Johnny Raducanu s-a agravat. In 2007, artistul a fost operat pe cord deschis. Dupa interventia chirurgicala, Raducanu a aflat ca are si diabet.

Intr-un interviu acordat luna trecuta tabloidului Click, artistul marturisea ca boala a avansat si ca face dializa. "E un atac la libertatea mea personala. Ma simt ca un caine in lesa . Si-n puscarie ar fi mai bine: daca iti da mancare si libertatea de a te plimba macar prin curte si tot e mai usor de suportat nenorocirea", spunea atunci Raducanu.

 

Citeste informatii complete despre viata si moartea lui Johnny Raducanu:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea