Muzica

#pauza muzicala #lansare #videoclip #single #david bowie

David Bowie a lansat un nou single dupa o pauza de 10 ani

David Bowie a lansat un nou single muzical, marti, 7 ianuarie, cu ocazia aniversarii varstei de 66 de ani. Noua piesa a artistului britanic vine dupa o pauza muzicala de aproape 10 ani si se numeste "Where Are We Now?".

Cel mai recent material discografic al lui David Bowie, intitulat "Reality", a fost lansat in 2003, in vreme ce ultimul concert al artistului a avut loc in 2006.

Noua piesa a lui David Bowie a fost inregistrata la New York si este produsa de Tony Visconti, un colaborator apropiat al cantaretului.

Single-ul intitulat "Where Are We Now?" are deja un videoclip, regizat de Tony Oursler.



David Bowie este cantaret, compozitor, producator si inginer de sunet, iar de-a lungul carierei sale a castigat mai multe premii BRIT, MTV, Music Video si Grammy. Printre cele mai cunoscute materiale discografice ale sale se numara "Space Oddity" (1969), "Ziggy Stardust" (1972), "The Man Who Sold the World" (1970), "Aladdin Sane" (1973), "Station to Station" (1976), "Let's Dance" (1983), "The Buddha of Suburbia" (1993) si "Earthling" (1997).

Sursa foto: lehighvalleylive.com

Autor:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea