Muzica

#Funny love #videoclip dan balan #dan balan #lansare videoclip #single #videoclip

Dan Balan pregateste un videoclip spectaculos!

Dan Balan se pregateste pentru lansarea videoclipului pentru noul single "Funny love". Videoclipul urmeaza sa fie lansat pe data de 14 octombrie.

Artistul sustine ca a lucrat aproape doi ani in studio la crearea noului album, iar reintoarcerea sa senzationala este discutata atat de criticii muzicali, cat si de fani, care urmaresc cu atentie toate noutatile artistului.

"Niciodata nu am lucrat atat de mult timp la productia unei piese. Dupa "Lendo Calendo" voiam sa ating un nou nivel. si am inceput sa caut: un nou stil, un nou sunet, o alta prezentare a materialului muzical", a spus Dan Balan.

Noul videoclip la care s-a lucrat timp de 4 luni, reprezinta un mix de moda, care reuneste aproximativ 20 de scene alternante, constructii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele si 16 dansatoare, 120 de costume, o solutie grafica interesanta si un nou tip de editare.

"Am dorit sa filmam ceva special si am reusit. Inainte incercam mastile diferitor eroi, insa in acest videoclip nu joc un rol. Simt ca este al meu, ca sunt eu", a spus Dan Balan.

Urmareste aici teaserul videoclipului “Funny love” – Dan Balan:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea