Muzica

#concerte #leonard cohen # concert leonard cohen # leonard cohen la bucuresti # reguli de acces concert

Cu ce nu ai voie sa intri la concertul lui Leonard Cohen

Organizatorii concertelor pe care Leonard Cohen si Il Divo le vor sustine pe 22, respectiv 23 septembrie in Piata Constitutiei au anuntat o serie de detalii legate de accesul spectatorilor la aceste evenimente.

Spectatorii sunt rugati sa nu aduca la concerte urmatoarele obiecte: umbrele, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul in spatiul de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

La concertul Leonard Cohen, portile se vor deschide la orele 17.00, iar spectacolul va incepe la orele 20.00. In urmatoarea seara, la concertul Il Divo, portile de acces se vor deschide la orele 19.00, iar show-ul va incepe la orele 20.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea