Muzica

#alexandra ungureanu #crush #lansare videoclip #iubire de-o viata

Crush & Alexandra Ungurescu lanseaza videoclipul "Iubire de-o vara"

Crush & Alexandra Ungureanu lanseaza cel mai nou videoclip din cariera lor - "Iubire de-o vara", alaturi de Glance. Premiera va avea loc vineri, 26 iulie, iar momentul ales nu este deloc intamplator. Chiar inainte de weekend, clipul se anunta o invitatie la distractie, flirturi, zambete si party-uri terminate dimineata in zori langa iubirea fiecaruia, de-o vara sau nu.

Filmat pe un camp din apropierea Bucurestiului, intr-un decor natural cu adevarat special si completat de stilistul trupei cu multe baloane si lampioane colorate, videoclipul reprezinta o premiera chiar si pentru membrii trupei. Asta poate pentru ca nimeni nu se astepta ca totul sa se transforme intr-o mare distractie inca de la primele ore ale diminetii... iar cu toate acestea, Alexandra a reusit sa isi pastreze look-ul spectaculos, cool si nou pe parcursul intregii zile!

Si pentru ca uneori "maine" pare atat de departe, sa tragem impreuna cu ochiul la noul lor clip filmat in regia lui Alexandru Popescu (teaser oficial):


Sursa foto: infomusic.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea