Muzica

#cristina rus #craciun #colinde #album #lansare

Cristina Rus lanseaza un album de colinde

Cristina Rus  da startul sarbatorilor de iarna si ii invita pe toti iubitorii muzicii la un concert in care "Cele mai frumoase colinde" vor rasuna in Piata Timpului, (langa magazinul class ="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/cocor/" title="Cocor">Cocor ), sambata, 4 decembrie, de la orele 19.30.

Concertul marcheaza lansarea celui mai nou album Cristina Rus, "Cele mai frumoase colinde", un disc magic, incarcat de bucuria Craciunului .

Deschide usa , crestine”, “O, ce veste minunata”, “Steaua sus rasare” sau “Trei pastori” sunt doar cateva dintre cele colindele adunate si interpretate de catre Cristina Rus pe acest material discografic.

“Acest album este un mai vechi vis de al meu. Mereu mi-am dorit sa fiu alaturi de fanii mei, intr-un moment magic, intr-un timp al copilariei si al povestilor. Am adunat pe acest material colindele copilariei mele, colinde pline de unele dintre cele mai frumoase amintiri din acea perioada.”, a declarat Cristina.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea