Muzica

#nimeni altcineva #Dorian Popa #corina bud #lansare videoclip #videoclip

Corina Bud si Dorian Popa, surprinsi in ipostaze fierbinti

Corina Bud si Dorian Popa au lansat videoclipul piesei “Nimeni altcineva”. Mai sexy si parca mai flexibila ca niciodata, Corina spune o poveste pasionala in miscari de yoga acrobatic si uimeste cu pozitiile geometrice in care il “iubeste” pe atragatorul Dorian Popa.

Dupa luni de zile de cursuri intensive de yoga, Corina uimeste cu miscari picturale care sfideaza gravitatia, iar corpul sau acoperit de un costum intreg de latex incinge imaginatia tuturor barbatilor.

“Piesa mi-a placut inca de la prima auditie, linia melodica fiind foarte usor de retinut si de fredonat, iar versurile m-au cucerit pe loc, fiind extrem de incitante.”, a declarat Dorian.

Noul videoclip, al carui scenariu a fost conceput de Antz, a fost filmat in doua locatii: intr-un spa de lux la Stejarii Country Club si intr-un studio amenajat spcial pentru yoga.

“Mami, hai sa facem nani, sa ducem un razboi in pat ca dacii si romanii”, isi invita Dorian Popa iubita la o noapte de amor.

“Este un clip hot. Miscarile de acro-yoga sunt extrem de solicitante, insa si foarte sexy. E greu sa-i rezisti Corinei, mi-a placut jocul iubirii cu ea, ne-am simtit bine impreuna si sunt sigur ca exemplul pasiunii din clip il vor lua toti indragostitii care ne vor privi”, a declarat Dorian Popa.

Corina feat. Dorian Popa – “Nimeni altcineva”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea