Muzica

#dorin popa #videoclip corina budmnimeni altcineva #corina bud #videoclip

Corina Bud, scene senzuale alaturi de...

Pozitii de yoga acrobatica spectaculoase, scene senzuale, posturi care au avut nevoie de saptamani de pregatire, o poveste de stil “yoga-queen”, scene coregrafice remarcabile, trupuri perfecte, un featuring plin de chimie si o piesa care are toate sansele sa devina hitul acestui final de an sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Corinei, pentru piesa “Nimeni altcineva”, interpretata cu Dorian Popa.

Videoclipul cu Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiti tineri din generatia Lala Band, este cel de-al saptesprezecelea din cariera artistei si celebreaza 10 ani de cariera muzicala.

Piesa “Nimeni altcineva” este compusa de John Puzzle, iar clipul este un tandem care combina in noua poveste vizuala by Corina pasiunea lor pentru sport, curajul celor doi de a fi mereu diferiti si spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga spectaculoase.

Cei doi protagonisti s-au antrenat impreuna cateva saptamani bune in sala de acro-yoga, cu unii din cei mai buni maestri din Romania si au pregatit posturi incredibile, cu prize de mare dificultate. Clipul a fost filmat in doua zile, in doua locatii.

“A fost una dintre cele mai solicitante filmari la care am participat pana acum, din cauza faptului ca atat eu, cat si Corina, suntem incepatori in ceea ce priveste acro-yoga. Am fost inconjurat de o multime de oameni care imi intelegeau pasiunea pentru sport. Imi doresc ca toti cei care au o oarecare inclinatie catre "miscare" sa ne preia exemplul si sa priveasca videoclipul nostru ca pe o initiere in aceasta practica numita acro-yoga, pe care o recomand cu mare caldura tuturor celor care cauta alaturi de exercitii fizice si o echilibrare a organismului”, a explicat Dorian Popa.

Echipa din spatele camerelor a fost una numeroasa: “Multumesc echipei Antz pentru conceptul clipului, regizorului Marin Dinescu, coregrafului Emil Rengle, maestrului de yoga Vlad Dogarescu, rezultatul este incredibil, o premiera in Romania”, a spus Corina Bud.

“A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lunga de pregatire, pentru ca yoga acrobatica este o disciplina care cere foarte multa concentrare si disciplina. Dorian este partenerul perfect de antrenament, este foarte talentat si de-abia astept sa vedeti povestea noastra in doi, obraznica, sexy, echilibrata de energia unica yoga”, a adaugat artista.

“Nu este un secret ca in aceasta toamna, indragostitii vor iubi Corina feat. Dorian Popa – ‘Nimeni altcineva’”, a incheiat Dorian.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea