Muzica

#kate hudson #oasis #muse #staruri rock

Copiii starurilor rock: Vezi cele mai ciudate nume!

Este recunoscut faptul ca vedetele reusesc sa creeze trenduri urmate de milioane de oameni din intreaga lume. Daca alegerilor lor in materie de vestimentatie sunt adesea copiate, situatia ar putea sta la fel si in cazul numelor pe care acestia le dau copiilor proprii. Daca este o idee buna sau nu, decide dupa ce descoperi cateva dintre cele mai ciudate nume de copii, date de starurile rock!



1 Zowie Bowie


Un nume hilar, dar real: acesta este cel pe care l-a primit baiatul cuplului de atunci Angie si David Bowie. Explicatia pentru un asemenea nume ciudat ar putea sta in faptul ca micutul s-a nascut in anii boemi '70. Chiar si asa, nu surprinde pe nimeni faptul ca, ulterior, Zowie Bowie si-a schimbat prenumele in Duncan.


2 Audio Science Clayton


Copilul actritei si tobosarei din trupa Warpaint, Shannyn Sossamon , si al scriitorului Dalls Clayton are un prenume cel putin bizar: Audio Science. Una dintre explicatiile pentru un astfel de prenume ar putea fi aceea ca si parintii au nume interesante, mai putin obisnuite: Shannyn si Dallas. In asemenea conditii, de ce sa ii fi dat copilului lor un nume banal?!


3 Pixie Geldof


Fata lui Bob Geldof si a Paulei Yates are un nume chiar banal, atunci cand este comparat cu cel al surorilor sale, Peaches si Fifi Trixiebelle...


4 Moon Unit Zappa


Un alt rocker cu imaginatie bogata este Frank Zappa. Nu se stie daca ideea a fost a sa sau a sotiei sale, Gail, insa un lucru este cert: fata lor poarta numele de Moon Unit Zappa. De mentionat ar fi ca are un frate pe care il cheama Dweezil.


5 Lennon Gallagher


Fostul membru al trupei Oasis, Liam Gallagher , si fosta membra a trupei All Saints, Nicole Appleton, au un copil impreuna. Iar numele acestuia este Lennon Gallagher. Provenienta prenumelui nu mai are nevoie de nicio explicatie.


6 Bronx Mowgli Wentz


Copilul cuplului Pete Wentz -Ashlee Simpson are un nume parca desprins din Cartea Junglei: Bronx Mowgli Wentz.


7 Bingham Bellamy


Baietelul solistului trupei Muse si al actritei americane Kate Hudson a primi un nume destul de ciudat: Bingham. Dupa cate se pare, numele ar avea legatura cu membrii familiei unuia dintre parinti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea