Muzica

#muzica #concert anulat #concert sala palatului #concert johnny logan # johnny logan

Concertul lui Johnny Logan, anulat. Cum poti sa-ti recuperezi banii

Johnny Logan, cunoscut la nivel international sub denumirea „Mister Eurovision”, ar fi trebuit sa sustina un concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 16 Noiembrie 2013. Din pacate, acest concert nu va mai avea loc. 

Motivul anularii spectacolului este, se pare, unul de natura organizatorica. Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: pot alege sa primeasca inapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte concerte organizate de Project Events, cum ar fi BZN - 25 octombrie, Demis Roussos - 5 decembrie, Scorpions 14 decembrie sau Jose Carreras - 15 decembrie. 

Recupereaza-ti banii! Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 7 octombrie 2013 – 7 ianuarie 2014!

Schimba biletul! Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru concertul Johnny Logan cu un alt bilet, trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.

 

Cunoscutul cantaret si compozitor irlandez, Johnny Logan a castigat de trei ori concursul Eurovision. Datorita performantei de a castiga cel mai prestigios concurs muzical de pe continent in trei ani diferiti, Johnny Logan a fost numit de presa de specialitate “Mister Eurovision”. La cei 59 de ani, artistul a lansat 16 materiale discografice, cel mai recent album lansat numindu-se „The Irish Connection 2”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea