Muzica

#concerte #jennifer lopez #concert jennifer lopez #amanare concert

Concertul lui Jennifer Lopez se amana

Concertul pe care Jennifer Lopez trebuia sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo a fost amanat, urmand sa fie reprogramat pentru o data ce va fi comunicata ulterior, anunta organizatorii evenimentului.

Motivul amanarii concertului este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european al artistei.

Astfel, cladirea Pavilionului Central Romexpo nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor de productie ale managementului lui Jennifer Lopez, iar Capitala nu dispune in acest moment de o sala care sa poata gazdui concerte mari.

Evenimentul ar urma sa fie reprogramat in cursul anului viitor. "Cu siguranta, concertul va fi organizat intr-un spatiu exterior, care sa permita construirea unei structuri care sa poata sustine toate cerintele tehnice necesare show-lui", se arata in comunicatul organizatorilor.

Biletele deja vandute pentru show-ul de la Romexpo vor fi valabile pentru data ce urmeza a fi programata si anuntata. Cei care vor sa-si recupereze banii pe bilete, o pot face de la punctele de unde le-au achizitionat, incepand cu data de 5 octombrie si pana pe 14 noiembrie inclusiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea