Muzica

#bryan ferry #arenele romane #concert bryan ferry

Concertul Bryan Ferry, mutat la Arenele Romane

Concertul artistului bryan ferry va avea loc la Arenele Romane , pe data de 18 septembrie 2011 , anunta organizatorii.



Initial, spectacolul trebuia sa aiba loc pe 1 mai, la Sala Palatului, insa a fost amanat pentru luna septembrie din cauza unor probleme de sanatate cu care s-a confruntat Bryan Ferry.

Toate biletele achizitionate pentru data anuntata initial si nereturnate raman valabile pentru noua data si noua locatie.

Amplasarea locurilor in Arenele Romane pentru acest eveniment va fi organizata special fiind similara cu schema locurilor existenta in incinta Salii Palatului, pentru a evita necesitatea relocarii biletelor cumparate pentru data initiala.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo in librariile Humanitas si Carturesti putand fi procurate la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia locurilor in arena: 120, 160, 210, 280 si 350 lei.

Concertul lui Bryan Ferry de la Bucuresti promoveaza noul material discografic lansat in toamna anului trecut, "Olympia".

Sursa foto: corinastoica.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea