Muzica

#concerte #recomandare concerte #concerte septembrie

Concertele lunii septembrie

Luna septembrie aduce iubitorilor de concerte o serie concerte o serie de show-uri de senzatie, unii artisti avand ocazia sa faca cunostinta pentru prima oara cu publicul roman.

Umberto Tozzi la Sala Palatului

Umberto Tozzi, una dintre legendele muzicii italiene, concerteaza pentru prima oara in Romania. Artistul care a cucerit in 1987 Festivalul de la San Remo va fi prezent pe 15 septembrie, pe scena Salii Palatului. Din repertoriul concertului nu vor lipsi piese ca "Ti Amo", "Mama" sau "Si puo dare di piu". Preturi bilete: 150 lei, 250 lei, 350 lei.

Festivalul PLAI, editia 7

Muzeul Satului din Timisoara gazduieste in perioada 14-16 septembrie cea de-a saptea editie a festivalului PLAI. Pe lista artistilor confirmati figureaza: Patrice & The Superpower, Subcarpati, Oquestrada, Blue Nipple Boy, Fatoumata Diawara, The Ganga Jazz Ensemble, Aziz Mustafa Zadeh. Preturi bilete: 35 lei/zi, 70 lei/abonament.

Rezident EX

Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al carui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, revine pe o scena din Bucuresti, dupa o absenta de opt ani, pentru un show emotionant. Rezident EX, noua trupa a lui Kempes, promite un show de zile mari pe 21 septembrie, la Arenele Romane. In deschidere va evolua trupa Desant. Preturi bilete: 60 lei, 100 lei.

Leonard Cohen

Leondard Cohen revine in Romania cu un nou concert. Cantaretul si poetul canadian isi promoveaza noul album, "Old Ideas", in cadrul spectacolului programat pe 22 septembrie in Piata Constitutiei. Preturi bilete: VIP Exclusive – 852 lei, VIP Front Stage – 639 lei, VIP Tribune – 426 lei, VIP – 426 lei, Categoria I – 266 lei, Categoria II – 191 lei, Categoria III – 159 lei, Categoria IV – 138 lei, Standing – 95 lei.

Il Divo

Il Divo, trupa care are la activ vanzari de 26 de milioane de albume si care a cantat in cinstea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, va concerta pentru prima oara la Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe data de 23 septembrie, in Piata Constitutiei. Preturi bilete: VIP Exclusive - 750,50 lei, VIP - 484,25 lei, Categoria I - 324,50 lei, Categoria II - 207,35 lei, Categoria III - 164,75 lei, Categoria IV -122,15 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea