Muzica

#concerte #recomandari concerte #concerte octombrie

Concertele lunii octombrie

Cranberries, BZN, Therion sunt doar cateva concertele de care vei avea parte in luna octombrie in Romania.

Primul show important pe care nu trebuie sa-l ratezi este cel pe care-l va sustine trupa Taxi pe 3 octombrie, la Sala Palatului si intitulat "Trilogia celor 2 Cuvinte". Este primul spectacol de anvergura sustinut de Dan Teodorescu in cei 14 ani de existenta. Sunt disponibile urmatoarele tipuri de bilete: 50 lei (categoria IV), 70 lei (categoria III), 90 lei (categoria II) si 140 lei (categoria I).

LMFAO, in premiera la Bucuresti

LMFAO, trupa elecropop care a facut valuri cu single-urile "Party Rock Anthem" si "Sexy and I Know It", poposeste pentru prima oara in Romania pe data de 4 octombrie. Concertul va avea loc la Arenele Romane din Capitala, iar biletele au preturi cuprinse intre 120 si 600 de lei.

Doua zile mai tarziu, Sala Polivalenta din Bucuresti gazduieste un nou eveniment marca The Mission. Este vorba despre "The Mission: A Desolat Experience", o petrecere cu multa muzica electronica. Vor evolua la platane: Loco Dice, tINI, Guti, Hector, Premiesku.

Pe 10 si 11 octombrie Sala Palatului este luata cu asalt de fanii Voltaj, care vor avea ocazia sa asculte live piesele de pe "Da vina pe Voltaj", noul album al grupului. Cel mai ieftin bilet costa 30 lei.

"Zombie", "Ode to My Family", "Salvation" sunt piesele care vor rasuna pe 11 octombrie la Romexpo, cu ocazia celui de-al doilea concert The Cranberries in Romania. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 117 si 220 lei. In aceeasi zi, spectacolul Lord of the Dance poposeste din nou pe scena Salii Palatului. Biletele au preturi pentru toate buzunarele: 50 lei, 100 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei.

Metal suedez la Arenele Romane

Suedezii de la Therion iti propun o seara de metal simfonic. Concertul trupei lui Cristofer Johnsson este programat pentru data de 19 octombrie, la Arenele Romane.

Pe 21 octombrie, Tudor Gheorghe vine cu un nou spectacol, intitulat "Nu se poate cu de toate". Evenimentul va avea loc pe scena Salii Palatului. Preturile biletelor variaza intre 80 si 220 de lei.

Sfarsitul lui octombrie aduce alte evenimente interesante, tot la Sala Palatului. Vor sustine cate doua concerte Holograf (22 si 23 octombrie), BZN (28 octombrie) si Directia 5 (30 si 31 octombrie).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea