Muzica

#lord of the dance #tom jones #jane birkin #elvis costello #Manhattan Transfer #concerte noiembrie #Pasarea Colibri

Concertele lunii noiembrie

Tom Jones, Elvis Costello, Jane Birkin si Manhattan Transfer sunt doar cateva dintre starurile care vor poposi in noiembrie in Romania.



Primul concert important programat pentru luna noiembrie are loc pe data de 3 noiembrie. Elvis Costello, unul dintre cei mai importanti muzicieni de dupa Beatles, vine pentru prima oara in Romania. Concertul va avea loc la Sala Palatului.

Seara de 4 noiembrie este dedicata muzicii electronice. Clubberii sunt asteptati in numar cat mai mare sa-l vada la Arenele Romane pe sander van doorn, unul dintre cei mai in voga DJ-i ai momentului.

lord of the dance, trupa de dansatori a lui Michael Flatley , poposeste din nou la Bucuresti. Pe 5 noiembrie, Lord of the Dance va sustine doua reprezentatii pe scena Salii Palatului. In aceeasi zi, metalistii se aduna la Arenele Romane, la concertul thrasherilor de la Sodom.

Doua zile mai tarziu, la Sala Palatului va avea loc spectacolul care marcheaza implinirea a 55 de ani de la debutul muzical al cantaretului de muzica populara Benone Sinulescu.

Pe 11 noiembrie, iubitorii de jazz au parte de primul concert al trupei The Manhattan Transfer in Romania. Locul de desfasurare este acelasi: Sala Palatului.

Pentru 12 noiembrie la Arenele Romane concerteaza una dintre cele mai importante legende din muzica zona heavy metal: britanicii de la Venom.

O zi mai tarziu, la Sala Palatului este concert cu Jane Birkin, cea care a imprimat nemuritorul "Je T'Aime...Moi Non Plus", alaturi de Serge Gainsbourg.

Vrei sa-l vezi live pe Havasi, cel mai rapid pianist din lume? Nu rata concertul din 15 noiembrie de la Sala Palatului.

Pentru data de 17 noiembrie ai parte de trei evenimente muzicale demne de bifat: Tom Jones la Sala Palatului, U.D.O. la Silver Church si Tiger Lillies la Sala Radio.

Pasarea Colibri sarbatoreste 19 de existenta, prilej cu care va sustine un concert aniversar pe 25 noiembrie, la Sala Palatului. Tot aici are loc pe 27 noiembrie spectacolul "Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion". Ultimul eveniment notabil al lunii se intituleaza "Slagarele noastre toate" si este programat pentru pe 30 noiembrie la Sala Palatului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea