Muzica

#tudor gheorghe #concerte #lotus #cargo #bonnie tyler #concerte decembrie #alfredo perl

Concertele lunii decembrie 2012

Luna decembrie este o perioada cu multe concerte festive si evenimente unice, dedicate sarbatorilor de iarna. In decembrie, fanii lui Cristi Minculescu pot merge la unul dintre cele 4 concerte sustinute in tara. In decembrie vin la Bucuresti artisti straini cunoscuti, precum legendara Bonnie Tyler.

Iata cele mai importante concerte ale lunii decembrie 2012:


Concert Cargo, Bucuresti

Formatia Cargo are programat la Bucuresti un concert in a doua jumatate a lunii decembrie. Concertul rock va avea loc pe 19 decembrie 2012 in The Silver Church Club. Cargo sustine acest concert an de an, programul fiind dedicat sarbatorilor de iarna. Spectacolul include hituri ale formatiei rock, precum si colinde de Craciun. Trupa Cargo a fost infiintata in 1985 si este una dintre cele mai populare trupe de rock din Romania.


Concerte Lotus, Bucuresti, Brasov, Constanta, Sibiu

Trupa Lotus, in frunte cu artistul Cristi Minculescu, revine pe scena romaneasca in luna decembrie. Trupa rock sustine un concert in Sibiu pe 6 decembrie in Oldies Pub, unul in Bucuresti pe 7 decembrie in True Club, unul in Brasov pe 8 decembrie in Phoenix si unul in Constanta pe 9 decembrie in Times Club.

 

Concert Bonnie Tyler, Bucuresti

Bonnie Tyler sustine la Bucuresti un concert pe 8 decembrie 2012. La acest concert exista 6 categorii de bilete. Preturile biletelor variaza intre 50 si 300 lei. Concertul are loc la Sala Palatului si include unele dintre cele mai cunoscute piese ale artistei. De-a lungul carierei, Bonnie Tyler a vandut peste 100 de milioane de albume si este cunoscuta ca una dintre cele mai mari artiste din Marea Britanie.


Concert Tudor Gheorghe, Bucuresti

Pe 22 decembrie 2012, Tudor Gheorghe sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul este ultimul din seria de spectacole intitulate "Degeaba" sustinute de artist in acest an. Concertul rock-simfonic poate fi vazut contra unei sume intre 40 si 140 lei, in functie de categoria de bilete.


Concert Alfredo Perl, Bucuresti

Pe 2 decembrie 2012 Ateneul Roman din Bucuresti gazduieste concertul pianistului Alfredo Perl. Concertul de muzica clasica deschide maratonul de recitaluri incluse in Zilele Lipatti.

Sursa foto: starpulse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea