Muzica

#romania #concerte #mark knopfler #patricia kaas #rock the city #andreea bocelli #concerte 2013 #Roger Waters

Concertele anului 2013 in Romania

Amatorii de concerte vor avea parte in acest an de o serie de evenimente muzicale de exceptie. Vorbim despre noi editii ale unor festivaluri deja consacrate (B'Estfest, Rock the City), dar si despre concerte de sine statatoare ale unor artisti care au scris istorie.

Seria de concerte mari programate pentru acest an in Romania debuteaza pe 25 aprilie cu cel pe care Mark Knopfler, fostul solist vocal al grupului Dire Straits, il va sustine la Bucuresti. In cadrul concertului de la Sala Palatului, artistul va prezenta atat piese din perioada Dire Straits, cat si compozitii solo. Preturile biletelor variaza intre 130 si 595 de lei.

Cei de la Depeche Mode se tin de cuvant si revin in Romania. Dupa ce au fost nevoiti sa-si anuleze concertul din mai 2009 de la Bucuresti din cauza starii de sanatate a solistului Dave Gahan, britanicii isi dau intalnire cu fanii romani pe data de 15 mai, la Arena Nationala din Bucuresti. In functie de amplasarea fata de scena, biletele au preturi cuprinse intre 125 si 435 de lei.

Pe 25 mai, apreciatul tenor italian Andreea Bocelli poposeste pentru prima oara in Romania. Initial programat la data de 10 mai pe scena din Piata Constitutiei, concertul a fost mutat pe 25 mai, la Romexpo. Cel mai ieftin bilet costa 150 de lei, iar cel mai scump ajunge la 1.400 de lei.

Patricia Kaas va concerta pentru a patra oara in Romania in vara acestui an. Concertul va avea loc la Sala Palatului, la data de 23 iunie. Bilete au preturi cuprinse intre 100 si 350 lei.

La data de 28 august, Roger Waters, unul dintre fondatorii grupului Pink Floyd, prezinta pe scena din Piata Constitutiei "The Wall", un show cu proiectii impresionante, efecte vizuale uluitoare si decoruri grandioase. Cel mai ieftin bilet la concertul lui Waters costa 135 lei.


Rammstein, cap de afis al festivalului Rock the City

La capitolul festivaluri, avem certitudinea ca se va organiza o noua editie Rock The City (27-28 iulie, Romexpo, Bucuresti), cu rockerii germani de la Rammstein cap de afis in data de 28 iulie. Un abonament pentru cele doua zile de festival are pretul de 143,78 lei (Normal Circle). Cei care vor sa beneficieze de tratament VIP pot opta pentru biletele de 479,25 lei.

B'Estfest Summer Camp va avea loc in comuna Tunari, in perioada 5-7 iulie 2013. Organizatorii au promis ca editia din acest an va fi una aniversara. Pana in acest moment, inca nu a fost confirmat niciun nume pe afisul acestui eveniment.

Sursa foto: livejournal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea