Muzica

#valentine's day #concerte #folk #rock #alte-genuri #pop

Concerte de Valentine's Day

Ati luat masa in oras, ati facut schimb de cadouri si v-ati soptit vorbe de dragoste la ureche. Si ca tacamul sa fie complet, ar fi cazul sa-ti iei jumatatea de mana si sa mergeti de Valentine’s Day la un concert.

Din oferta destul de generoasa pentru acest weekend am ales cateva concerte care sper sa va fie pe plac.

Sambata, 13 februarie, sunteti invitati sa intrati in atmosfera Zilei Indragostitilor cu primul concert tribut din Romania dedicat lui Carlos Santana, unul dintre cei mai mari chitaristi ai tuturor timpurilor. Trupa se numeste Santana The Experience, iar concertul se intampla in clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la ora 22.00. 

Daca te afli la Euromall-ul din Pitesti, in jurul orei 19.00 poti prinde un concert cu Directia 5.

Mihai Margineanu se declara impotriva Zilei Indragostitilor si se lauda cu acest lucru cu ocazia concertului de la Cluj. Concertul este programat pentru ora 21.30 in Clubul Broadway.
 
Daca nu-ti place Mihai Margineanu, poti merge in Pub La Tevi, unde la ora 21.00 se tine un concert intitulat sugestiv “Love Sucks”. Pe scena vor evolua Relative, Band fot Rent si Toy Machines.

Revenim in Capitala, mai precis in clubul Suburbia, unde are loc concertul “Vita de Vie For Your Valentine“. Se anunta o seara cu multa energie pozitiva si cu un Adrian Despot ceva mai romantic decat de obicei. Concertul va incepe la ora 22.00.
 

Vineri si sambata, 12 si 13 februarie, Jukebox Club din Bucuresti va invita la week-end-ul “Valentines Special“. Vineri, ora 22.30 va concerta trupa Popas Band, in vreme ce sambata e randul celor de la Jukebox sa sustina un show, de data aceasta de la ora 23.00.

Ziua de sambata o incheiem cu doua concerte Anti Valentine’s Day. Daca vrei punk, poti merge in Fabrica pentru a-i vedea pe ZOB, E.M.I.L., Pistol Cu Capse si Chester. Startul se da de la ora 20.00. Ai chef de folk alternativ, atunci te sfatuiesc sa ajungi in Club A pe la ora 20.00 pentru a-i asculta pe cei de la Tapinarii.

Duminica, 14 februarie 2010, chiar de Ziua Indragostitilor, veti avea parte de romantism pe toata linia. In Silver Church, Vonda Shepard ne aduce pe scena melodiile din serialul Ally McBeal, dar si piese mai noi. Concertul Vondei incepe la ora 20.00.
 
Ultimul, nu insa si cel mai putin important concert este cel programat pentru ora 19.30 la Sala Palatului. Cristi Enache si restul trupei Directia 5 promit un concert special al carui setlist va cuprinde cele mai romantice piese lansate de Directia 5 in cei 19 ani de activitate. Tot cu aceasta ocazie, Directia 5 isi va lansa si un album intitulat “ Declaratie de Dragoste ”.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea