Muzica

Concert Isolier Band

Isolier Band concerteaza joi, 17  iunie 2010, in clubul bucurestean 100 Crossroads, incepand cu ora 21.00. Intrarea este libera. Contact si rezervari: 0745 250 339; 0734 330 561.

Trupa “Isolier Band” s-a consolidat în ianuarie 2010. Nucleul de baza al trupei este format din Ionut “John” Stoicescu (voce, chitara ritmica), George “Joe” Tache (tobe) si Andrei Soanca (chitara solo). Chiar daca cei trei au început sa cante împreuna anul acesta, fiecare dintre ei a trecut anterior prin experiente muzicale, în diverse formule de la folk la pop-rock.

Bazele trupei au fost puse de Ionut si Andrei, dintr-o joaca, cantand blues , de cele mai multe ori creat ad-hoc. Aparitia lui George a dus catre ideea unei formatii de blues-rock. Cu toate acestea, pe masura  ce piesele au fost construite, cei trei au început sa cocheteze si cu alte zone muzicale, trecand de la classic blues la rhythm blues, funk , bossa nova si classic rock. Cu toate acestea, bandul mentine o tematica de blues-rock.

Bandul prezinta piese proprii si un sound care pastreaza identitatea trupei, dincolo de genurile muzicale abordate, iar cei trei au simtit nevoia unui reactii a publicului. Astfel ei au participat la seri de jam-session, prilej cu care l-au cunoscut pe Mihai Vlad, cel mai nou membru al formatiei care se ocupa de linia de bass.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea