Muzica

Concert Iron Maiden la Bucuresti

Legendara trupa rock, Iron Maiden ajunge in Romania. Astfel, pe 4 august 2008 , Iron Maiden va sustine un concert pe stadionul Cotroceni din Bucuresti, eveniment ce face parte din turneul " Somewhere Back in Time ".

Exista cinci categorii de bilete pentru acest concert, avand preturile de 50, 75, 130, 180 respectiv 240 lei. Biletele au fost puse deja in vanzare pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta. 

Una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai putin de 14 albume, vandute in aproximativ 70 de milioane de exemplare! Hituri precum “The Trooper”, “Flight of Icarus”, “To Tame A Land”, “Wasted Years”, “Afraid to Shoot Strangers” sau “Wasting Love” au transformat Iron Maiden intr-una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy metal din intreaga lume.

In 2006 Iron Maiden a lansat albumul “A Matter of Life and Death”, material ce a atins primele pozitii in topurile din 40 tari. Albumul a fost promovat de turneul “A Matter Of Life and Death World Tour”, turneu care a cuprins 28 de concerte in Europa, toate sold-out!

Acum Iron Maiden promoveaza DVD-ul "Live After Death" prin turneul "Somewhere Back in Time" ce trece si prin Romania. Astfel, fanii romani vor avea sansa de a vedea cel mai elaborat si spectaculos show al trupei, ce se va concentra asupra albumelor lansate in anii ‘80 si va beneficia de legendara scena egipteana din Powerslave Tour.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea