Muzica

#coldplay #paradise #Mylo Xyloto #lansare videoclip Coldplay #videoclip Paradise

Coldplay a lansat videoclipul piesei "Paradise"

Trupa Coldplay a lansat un nou videoclip. Clipul piesei "Paradise" a fost regizat de Mat Whitecross si s-a filmat in Africa de Sud si Londra.



"Paradise" este al doilea single extras de pe cel de-al cincelea album de studio al trupei britanice, " Mylo Xyloto ". Albumul va fi lansat in Statele Unite saptamana viitoare, pe 24 octombrie .

Pentru videoclip, membrii formatiei Coldplay s-au costumat in animale. Clipul urmareste un "elefant" evadat de la gradina zoologica , care fuge cu bicicleta catre Londra. Elefantul calatoreste cu metroul si avionul pentru a ajunge la prietenii sai din Africa.

Recent, solistul trupei, Chris Martin , a anuntat ca acest nou album, "Mylo Xyloto" ar putea fi ultimul material discografic al trupei. "Ar putea fi ultimul nostru album. "Mylo Xyloto" este rezultatul a trei ani de munca asidua, nu ne imaginam repetand experienta asta foarte repede", a spus Chris Martin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea