Muzica

#iris #single #puya #single nou #colaborare iris puya

Colaborare soc: Iris lanseaza un single cu Puya

Trupa Iris face o mutare importanta in cariera sa si lanseaza un single alaturi de rapperul Puya. Piesa se numeste "O lume doar a lor" si este primul single care va promova albumul aniversar ce marcheaza cei 35 de ani de la infiintarea grupului.

Desi inca nu a fost lansata oficial, piesa a starnit aprige controverse in randul fanilor Iris, care s-au grabit sa-si exprime nemultumirea pe pagina de Facebook a grupului.

"Asa cum formatia Iris a facut diferite experimente de-a lungul anilor si a realizat colaborari inedite... si aceasta se incadreaza in acest tipar. Este o noua varianta de exprimare. Iris nu a mers niciodata pe un singur sablon. Am incercat de fiecare data ceva nou pentru a fi mereu actuali. Ca a fost bine sau mai putin bine asta publicul a decis de fiecare data. Asa se va intampla si in acest context! Iris va ramane Iris pentru totdeauna. O colaborare sau doua nu schimba traiectoria formatiei", au raspuns cei de la Iris.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea