Muzica

#cheeky girls #muzica pop #top 10 artisti #artisti prosti

Cheeky Girls, in top 10 cei mai prosti artisti pop din istorie

Cheeky Girls, trupa formata din cele gemenele Monica si Gabriela Irimia , se afla in top 10 cei mai prosti artisti pop din istorie, potrivit unui sondaj initiat de revista NME.


Cheeky Girls se pot `mandri` cu faptul ca sunt devansate in topul celor mai prosti cantareti din istorie de Justin Bieber, Paris Hilton si Rebecca Black.

In sondajul revistei NME se afla si artisti precum Peter Andre , Black Eyed Peas , Victoria Beckham , Kesha si Westlife , printre altii.

Cele doua cantarete s-au lansat in Marea Britanie in anul 2002, dupa ce au participat la emisiunea-concurs Popstars The Rivals.

Ulterior, singleul lor `Cheeky Song (Touch My Bum)` a ajuns pe primele locuri in topurile britanice. Piesa s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare a vremea respectiva.

Dupa acest `succes`, fetele au mai scos un single, `(Hooray, Hooray!) It's a Cheeky Holiday`. Piesa a urcat pana pe locul 3 in topul singleurilor din Marea Britanie.

Foto: myidol.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea