Muzica

#top melodii #top melodii proaste #muzica anii `90

Cele mai proaste cantece ale anilor '90

Anii '90 au insemnat o adevarata revolutie pe plan muzical. Nirvana si toate trupele din Seattle popularizau grunge-ul pe micile ecrane, hip-hop a luat amploare, ba chiar a facut si primele victime (a se vedea aici cazurile 2Pac si Notorious B.I.G.), iar Shania Twain a adus country-ul mai aproape de tinerele generatii.

Din pacate insa, in aceasta decada au aparut si multe cantece proaste, pe care ne permitem sa ti le readucem in atentie.

Crash Test Dummies -Mmm Mmm Mmm Mmm

Este piesa care contine cea mai mare densitate de m-uri in titlu, dar si una dintre melodiile difuzate cu insistenta de MTV in prima parte a anilor '90. Trupa folk-rock canadiana inca mai activeaza, insa cu greu isi mai gaseste locurile in playlisturile posturilor muzicale de specialitate.

Los del Rio - Macarena

Los Rio si "Macarena" lor si-a atins scopul: vanzari uriase si locul intai in majoritatea clasamentelor. "Macarena" s-a auzit peste tot in perioda 1995-1996, inclusiv la un congres al Partidului Democrat din SUA.

Limp Bizkit - Faith

"Faith" poate intra fara niciun fel de probleme intr-un top al celor mai neinspirate coveruri din istorie. Preluarea pe care cei de la Limp Bizkit au facut-o dupa hit-ul lui George Michael figureaza pe "Three Dollar Bill, YallS", albumul de debut al trupei americane.

Billy Ray Cyrus - Achy Breaky Heart

"Achy Breaky Heart" este piesa care l-a transformat pe Billy Ray Cyrus intr-un superstar al muzicii country. Intre timp faima s-a risipit, iar lumea il stie doar pentru legatura de rudenie cu vedeta serialului "Hanna Montana", Miley Cyrus.

Aqua - Barbie Girl

Te-ai fi gandit vreodata ca va exista un artist care sa foloseasca rimele "plastic/fantastic"? Ei bine, da! Trupa se numeste Aqua si melodia "Barbie Girl" continua sa ne provoace cosmaruri chiar si in 2012, la 15 ani de la lansarea sa.

Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee)

Eurodance-ul a adus pe lume multe piese hidoase, iar "Blue (Da Ba Dee)" se afla printre ele. Piesa a fost lansat in anul 1999 si, printr-un miracol, s-a "trezit" doi ani mai tarziu cu o nominalizare la premiile Grammy.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea