Muzica

#david hasselhoff #britney spears #Heidi Montag #F.U.S.B.I. #Armi & Danny #videoclipuri proaste

Cele mai nereusite videoclipuri realizate vreodata

Reprezentarile vizuale ale pieselor artistilor din lumea intreaga nu sunt intotdeauna reusite si, in loc sa atraga publicul, reusesc fie sa starneasca rasul, fie sa acumuleze o multime de critici. Intentionat bizare sau de-a dreptul dezastruoase, iata cateva dintre cele mai nereusite clipuri realizate vreodata!



1 Armi & Danny - I Wanna Love You Tender


Clipul duetului finlandez Armi si Danny, la piesa "I Wanna Love You Tender", este considerat unul dintre cele mai nereusite videoclipuri realizate vreodata. Unul dintre elementele care au contribuit la aceasta categorisire este coregrafia naiva si amuzanta din clip, desi intentia initiala pare sa fi fost aceea ca aceasta sa fie perceputa drept "erotica si chinuitoare".



2 F.U.S.B.I. - Come On Back


Daca nu ai auzit niciodata de F.U.S.B.I., afla ca aceasta este o trupa americana al carei nume pare sa nu poata fi gasit pe Google. Pe langa aceasta "calitate", formatia se mai remarca si printr-un clip catalogat drept teribil si foarte nereusit, la o piesa intitulata "Come On Back". Acesta spune povestea unei femei care pierde o bancnota de 20 de dolari si a unui barbat care se straduieste sa i-o returneze.



3 David Hasselhoff - Hooked on a Feeling


Pentru a numi si cateva vedete care au dat chix, incercarea actorului David Hasselhoff de a patrunde si pe piata muzicala s-a dovedit un esec rasunator. In 1997, actorul a realizat un cover dupa piesa "Hooked on a Feeling" care a beneficiat de un clip nu tocmai reusit.



4 Britney Spears - Gimme More


Un clip care ar fi trebuit sa marcheze revenirea Printesei Muzicii Pop, a reusit, cel mult, sa aminteasca tuturor, la vremea respectiva, ca Britney era departe de succesul avut la inceputul carierei. Prestatia nereusita a artistei, pe melodia sus-mentionata, de la premiile MTV Video Music Awards 2007, nu a facut decat sa intareasca aceasta constatare.



5 Heidi Montag - Higher


Nu in ultimul rand, trebuie mentionat clipul vedetei MTV Heidi Montag. In 2010, starleta din reality show -ul MTV "The Hills" a incercat sa se lanseze in industria muzicala, insa fara a se bucura de succesul scontat. "Higher" este unul dintre single-urile lansate si beneficiaza de un clip total nereusit.



Sursa foto: wallpapers.cefapa.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea