Muzica

#dulciuri #top melodii #top melodii despre dulciuri #melodii despre dulciuri

Cele mai frumoase melodii despre dulciuri

Dulciurile ne fac cu ochiul in fiecare zi din vitrinele hipermaketurilor si cofetariilor. Despre dulciuri au ales sa cante si o serie de artisti importanti. Iata cateva dintre cele mai interesante piese "dulci".

The Archies – Sugar, Sugar

"Sugar, Sugar" reprezinta cea mai cunoscuta piesa din repertoriul The Archies, o trupa formata din personaje de desene animate. Melodia a ocupat prima pozitie atat in topurile americane, cat si in cele britanice.

Vank – Prajitura cu jeleu

"Prajitura cu jeleu" a fost lansata in perioada in care cei de la Vunk activau sub titulatura Vank. Desi titlul te duce cu gandul la deserturile pe care le gasesti la cofetarie, adevarul este ca "Prajitura cu jeleu" face referire la cu totul altceva.

Christina Aguilera – Candyman

Piesa "Candyman" figureaza pe "Back to Basics", cel de-al treilea album al Christinei Aguilera. Melodia a primit o nominalizare Grammy la categoria "Best Female Pop Vocal Performance".

Genius – Ciocolata

Timisorenii de la Genius au lansat piesa "Ciocolata" in urma cu mai bine de zece ani si se pare ca lumea inca nu i-a uitat. Melodia a strans sute de mii de vizualizari pe YouTube.

Don McLean - American Pie

"American Pie" este piesa cu care Don McLean a stat timp de patru saptamani in varful clasamentului american. Piesa face referire la tragicul evenimentul cunoscut in intreaga lume sub numele de "The Day The Music Died", ziua in care si-au pierdut viata intr-un accident de avion muzicienii Buddy Holly, Ritchie Valens si The Big Bopper.

In 2000, piesa a fost imprimata in maniera pop-dance de Madonna. Aceasta varianta a fost inclusa pe coloana sonora a filmului "The Next Best Thing".

New Edition – Candy Girl

"Candy Girl" este una dintre piesele de rezistenta ale boy band-ului New Edition, in care a activat Bobby Brown, fostul sot al lui Whitney Houston. Melodia a ajuns pe locul intai in Mare Britanie in luna mai a anului 1983.

Rolling Stones - Brown Sugar

"Brown Sugar" este piesa care deschide albumul "Sticky Fingers", pe care cei de la Rolling Stones l-au lansat in urma cu 41 de ani. Melodia este o prezenta constanta in majoritatea concertelor The Rolling Stones.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea