Muzica

#britney spears # videoclipuri britney spears #muzica britney spears

Cele mai bune videoclipuri ale lui Britney Spears

Britney Spears este, cu siguranta, unul dintre cele mai mari nume din muzica pop din ultimii 10 ani. Cu o cariera presarata cu suisuri si coborasuri, artista americana continua, cu toate acestea, sa scoata hit dupa hit! Care sunt, insa, cele mai reusite videoclipuri ale pieselor lui Britney Spears? Descopera-le in continuare!

1. Toxic (2004)
Piesa de pe albumul "In the Zone" a fost lansata in luna ianuarie 2004 si a beneficiat de un clip interesant si dinamic, care o prezinta pe Britney Spears in trei ipostaze, 3 alter ego-uri ce au un singur scop: pedepsirea iubitului infidel. Clipul a fost filmat in trei zile, in luna decembrie 2003, regizorul fiind Joseph Kahn . Personajul masculin din clip este jucat de actorul Martin Henderson , cunoscut din filmul (a carui regie este semnata de acelasi Joseph Kahn) " Torque - Circuite de foc".



2. I'm a Slave 4 U (2001)
Primul single de pe albumul cu numarul trei, "Britney", a fost piesa "I'm a Slave 4 U". Aceasta a devenit rapid un succes si a fost considerata prima piesa matura din repertoriul artistei. "I'm a Slave 4 U" a beneficiat de un videoclip indraznet, prin intermediul caruia Britney Spears si-a propus sa scape de imaginea copilei ingenue. De altfel, clipul a ocupat locul 1 intr-un top al celor mai sexy videoclipuri facute vreodata, realizat, in 2007, de catre un canal muzical din Canada. Clipul a fost regizat de catre Francis Lawrence.



3. Baby One More Time (1998)
Primul si unul dintre cele mai de succes single-uri din cariera lui Britney Spears, "Baby One More Time" a aparut in anul 1998. S-a bucurat de apreciere la nivel international, criticii considerandu-l, in cele mai multe dintre cazuri, cea mai reusita piesa de pe albumul omonim de debut al artistei. In ceea ce priveste clipul, acesta spune povestea unei tinere liceene care suspina dupa fostul iubit. Vestimentatia de scolarita a lui Britney Spears a scandalizat parintii, fiind considerata prea sexy. Clipul piesei "Baby One More Time" a fost regizat de Nigel Dick.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea