Muzica

#justin timberlake #melodii Justin Timberlake

Cele mai bune melodii lansate de Justin Timberlake

Actorul si cantaretul Justin Timberlake a implinit recent varsta de 31 de ani. Chiar daca in ultimii ani Timberlake s-a concentrat asupra carierei cinematografice, merita sa sa trecem in revista cele mai importante realizari din zona muzicala.



Cry Me a River

"Cry Me a River" figureaza pe "Justified" (2002), primul album solo lansat de Justin. Piesa a ajuns pe primul locul trei in Billboard Hot 100 din SUA si s-a clasat in primele zece locuri in clasamentele din tari ca Belgia, Franta, Olanda, Suedia, Norvegia sau Australia.

Despre aceasta piesa s-a spus ca ar fi fost compusa de Timberlake cu gandul la Britney Spears, fosta lui iubita. In replica, Britney i-ar fi intors "favorul" lansand single-ul "Everytime". Britney a refuzat sa explice daca este adevarat sau nu, preferand sa o ofere jurnalistilor un raspuns ambiguu: "Voi lasa cantecul sa vorbeasca despre acest lucru".



Rock Your Body

Un alt extras pe single de pe discul "Justified", cantecul "Rock Your Body" ar fi trebuie sa fie interpretat de Michael Jackson si inclus pe " Invincible ", albumul lansat de megastar in 2002. In cele din urma, piesa a incaput pe mainile lui Timberlake.

Ca un amanunt picant, de "Rock Your Body" se leaga cea mai comentata faza din istoria televiziunii. Justin Timberlake interpretat aceasta piesa in timpul incidentului din finala Super Bowl, cand, accidental sau nu, i-a dezvelit lui Janet Jackson o parte din san.



SexyBack

"SexyBack" este primul single care a promovat cel de-al doilea album al lui Justin, "FutureSex/LoveSounds" (2006). "SexyBack" este primul number one al lui Timberlake in Billboard Hot 100.

Melodia i-a adus artistului o serie de premii importante: "Best Dance Recording" la gala Grammy, "Favorite R&B Song" la People's Choice Awards si "Male Artist of the Year" la MTV Video Music Awards .

Melodia a beneficiat si de un videoclip, regizat de Michael Haussman, cunoscut pentru colaborarile sale cu Madonna, Usher si Kanye West.



My Love

"My Love" este o colaborare cu rapperul T.I. si a fost produsa de Timberlake in colaborare cu Timbaland si Danja. In viziunea lui Justin Timberlake, "My Love" este o " balada rock -techno". Si pentru aceasta melodie, cantaretul a primit un trofeu Grammy, la categoria " Best Rap/Sung Collaboraton".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea