Muzica

#bee gees #top melodii #melodii bee gees #top melodii bee gees

Cele mai bune melodii lansate de Bee Gees

Astazi ne-am propus sa iti readucem in atentie hiturile unei alte trupe legendare: Bee Gees. Cei de la Bee Gees au debutat pe coordonate folk-pop, insa cele mai mari performante le-au inregistrat in perioada in care au cochetat cu muzica disco.

Massachusetts (1967)

"Massachussets" este primul mare hit al celor de la Bee Gees. Melodia dateaza din perioada in care trupa avea cinci membri in componenta.

To Love Somebody (1967)

Melodia a fost compusa de Barry si Andy Gibb in maniera compozitiilor lansate de Sam & Dave si The Rascals. Melodia ii era destinata lui Otis Redding, insa acesta a murit inainte de a apuca sa o inregistreze.

I Started a Joke (1968)

Piesa "I Started a Joke" a fost cumpusa si interpretata de Robin Gibb si se presupune ca face referire la o persoana care a facut sau a rostit ceva gresit, iar rezultatul actiunilor sale este izolarea fata de cei din jurul sau.

Stayin' Alive (1977)

Am ajuns si la "Stayin' Alive" una dintre piesele de rezistenta ale celor de la Bee Gees si totodata una dintre cele mai indragite melodii disco din toate timpurile. "Stayin' Alive" figureaza pe coloana sonora a lui "Saturday Night Fever", film in care se remarca John Travolta.

Night Fever (1978)

Un alt single extras de pe soundtrack-ul filmului "Saturday Night Fever" a fost "Night Fever". Piesa a beneficiat si de un videoclip, care, din pacate, a fost dezvaluit publicului abia in 2004. O decizie destul de stranie, dat fiind ca nu continea violenta si nici scene cu continut sexual.

How Deep Is Your Love (1977)

"How Deep Is Your Love" este o alta piesa cu care Bee Gees a facut istorie. A ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100 si a reusit sa castige un trofeu Grammy la categoria "Best Pop Performance by a Group". "How Deep Is Your Love" a avut succes si in anii '90 in interpretarea britanicilor de la Take That.

You Win Again (1987)

"You Win Again" a ajuns number one in Marea Britanie, Elvetia, Germania, Austria, Danemarca si Norvegia. Din pacate, a fost un esec in Statele Unite, unde a ocupat doar locul 75.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea